opsiiiiie !

Ett tips är att aldrig somna på lektionen när du är i närheten av mig ;) är inte så snäll av mig, en stygg liten flicka hihi (a) Min kompis somnade idag på lektionen... som en liten stock och ja jag hade ju värsta chansen att klottra lite, det är ju roligare än att plugga (var dessutom färdig) :$ så vem tar inte den chansen ?!








Like a G6!

Får bli två tråkiga bilder som jag tog nyss .. känner mig riktigt riktigt seg idag ..
puh .. har mensverk som fan med .. hhahah har nog dampat på allt och alla idag
hahaha speciellt när en kille i min klass inte kunde släck lampan så typ började jag skrika
SLÄCK LAMPAN DITT PUCKO! HUR FAN SKA VI ANNARS KUNNA SE  haha alla bara vände sig
om och glodde hahaha tur att läraren inte va där inne .. hahah shit sen efter lektionen kom killen fram
till mig och bara förlåt om du blev sur på mig HAHHA snacka om lagom pinsamt för mig .. naw så elak jag är :o
Nej men alla blev nog förvånade för jag brukar alltid typ flumma och vara glad tydligen ;) , hihi puss på alla fina där ute .. speciellt du .




måste ha..

Måste köpa en ny vinterjacka... för den jag har nu fryser jag i som fan -.-

Vill ha denna jackan, men ska kolla runt lite och se vad jag verkligen gillar... tänker inte gå omkring med något som jag inte gillar, de ska vara perfekt för att jag ska använda det ! :)



hey baby - pitbull


två dumma blondiner ...

Precis kommit hem från skolan det hände inget speciellt där egentligen... var rätt lugnt för en gångs skull (jag brukar inte vara så lugn, för jag försöker vara så cp som möjligt för då går tiden lite snabbare hehe) , gjorde ett inlägg från mobilen innan men det sket sig tydligen :( aja det var inte något speciellt sådär!

Ebba är här hemma nu, vi ska fixa till lite småsaker på designen sen så ska vi äta lite smått :)

( pssst... två dumma blondiner ska laga mat... har bara en fråga. hur kommer det gå?! )


olala loook!!!

Nu har ebba fixat den nya designen.. och jag blev jättenöjd :D

Nu har jag tagit på mig och ska ta mig till skolan, trött som fan :(





bambi på hal is (?)

Var nyss ute och träffade världens bästa !!! Cyklade dit, även om det bara var ett tjockt lager med is på vägarna ;) trodde seriöst att jag inte skulle komma levande hem men walla .. jag lever :D börjar tro att jag verkligen är bättre än bäst asså... höhö .. ;)

Ebba ska ta och fixa designen nu, för denna är enormt tråkig och var bara något tillfälligt eftersom att den vanliga är ännuuu tråkigare, de bästa ska ju såklart ha den bästa designen ?! ! en självklarhet :D

Nu ska jag lägga mig i min varma säng och bara kolla tv sen sova! börjar ju 8 imorgon och de är ingen höjdare, måste upp 6 eftersom bilköerna kommer vara typ timmar långa!

Puss på er kärt folk!

( ni får nöja er med mina cam bilder tills söndag, im sorry)


Ska träffa bästis nu!

De är btw hon som tjatar på mig att jag måste blogga .. har ju två
bloggar så man glömmer lätt :p hihi sen har jag massa annat att göra
i mitt sjukt händelserika liv skit ni hade inte klarat en hel dag som mig .. allt folk
jag träffar och alla som vill umgås med mig .. telefonen ringer hela tiden .. shit nu ringer den
igen :o PUSSSSSS FULAJÄVLAR :*

uggs

Har köpt ett par korta beiga uggs  och ett par svarta långa med knappar på siderna, jag har aldrig varit så stort fan av det, men eftersom det är istid ute nu så är det lika bra att ha ett par skor som verkligen är varma :)
Har även ett par rosa sedan innan hihi ;)





Längta inte för mycket ;)

Stör mig som fan på att min kamera är borta, och camen är verkligen sämst :(

men ska köpa en på lördag eller söndag för ska fira mig med släkten på lördag och då får jag pengar! Då kommer de in en masssa foton till bloggen :D kul va?! längta inte för mycket! ;)

Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2) ft. Eminem


lite om mig :*

skulle jag dock berätta allt hade de tagit tusen år för de finns väldigt mycket om mig.. jag är inte vem som helst, ingen är vem som helst, alla är sig själv och de i sin tur har sitt egna lilla värde.:D

Jag heter Stephanie lina fredrika Palmgren, Älskar mina mellannamn , även första namnet! men gillar ofc att skriva det hihi..Jag är 18 år om en månad, tycker inte att de är lönt att jag kallar mig 17 år längre för är så pass nära 18 nu.. och ja jag vet inte hur länge jag väntat på denna dagen, men hela året då..  Jag bor i Ljunghusen som ligger ungefär 20 minuter utanför malmö om man åker/kör bil. Har aldrig gillat stället där jag bor, där finns i stort sätt bara snobbar och alla snackar skit om alla. Därför har jag under mina senare år förblett i malmö, men kommer inte stanna här resten av livet, jag trivs inte här alls, skåne är inte min sak precis, bara dialekten får mig att rysa, och ja jag pratar själv skånska men har inga problem med min egna röst *stolt*  .  Så när jag tagit studenten osv så drar jag antingen till göteborg eller stockholm... är inte säker på vilket ställe jag vill men hade nog passat bättre in i göteborg än stockholm..

Jag skulle beskriva mig själv som en jävligt galen tjej, gillar att göra galna saker (speciellt på fyllan)

Kan vara blyg ibland men inte oftast, jag skiter i vad folk säger om mig för jag ska trivas med mig själv, inte ni. och jag trivs perfekt! ;) tar inte åt mig av massa skit! å det är så de ska vara!




vad ska man säga?

Jo jag känner  mig ööööver seg idag, kolla bara vädret, 10 ton snö ute och de känns som att jag är i norrland eller någonstans där de är 10 000 minusgrader :( ... men nej jag är faktiskt i skåne och då ska det verkligen inte vara snö redan i november :( Men liite, lite mysigt är det ändå :$ och de blir iallafall ljusare tack vare snön, så slipper vara mörkrädd :D






"thebitches" are back

Fast som kalla oss steph å ebba :*  VI ÄR BÄST!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0